blog

Merk : Proud MaMa®

Kettingen en armbanden van Proud MaMa®

De sieradenlijn van het merk Proud MaMa® laat zien dat jij een trotse, trendy mama bent, een mama van deze tijd. De Proud MaMa® kettingen en armbanden zijn uitgerust met een symbolische Proud MaMa ® hanger. De kralen geven aan hoeveel kinderen je hebt en met de kleuren roze, blauw en transparant laat je zien of het dochters en/of zonen zijn. De Proud Mama® sieraden zijn tijdloos en hebben een hippe, eigentijdse uitstraling. Met de sieraden van Proud MaMa® laat jij iedereen zien dat je een modieuze, trotse moeder bent!

Zwangerschapskettingen met muziek belletje

Proud MaMa® is groot geworden door de kettingen met babybel : een van oorsprong Mexicaanse traditie. Zwangere Mexicaanse vrouwen dragen al vele generaties lang de gongbal (muziek belletje) tegen de buik, omdat het geluid van de Mexicaanse bola een kalmerend effect op hun baby’s heeft.

De ontwerpster van Proud MaMa®

Rowena Visser-van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. Toen zij moeder werd bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa®.

Benieuwd naar het resultaat van een zwangerschapsketting?

Proud MaMa Babybel Fine Silver Stilla

 27,95
De Proud MaMa Fine collection geeft een extra dimensie aan je zwangerschap. Het zachte druppel design is natuurlijk , ingetogen

Proud MaMa basic voetjes babybel ketting (zilverkleurig)

 19,95
De ketting Basic Babybel Bol met voetjes van het merk Proud MaMa is een ketting gemaakt van koort met daaraan

Proud MaMa basic, rond babybel ketting

 17,95
De ketting Basic Babybel Bol van het merk Proud MaMa is een ketting gemaakt van koord met daaraan een kraal,

Proud MaMa edelsteen mos agaat babybel ketting

 29,95
NIEUW: babybel met daaraan een edelsteen. Deze luxe zwangerschapsketting inclusief babybel is voorzien van een MOS AGAAT edelsteen. MOS AGAAT?

Proud MaMa Babybel Fine Rose Stilla

 29,95
De Proud MaMa Fine collection geeft een extra dimensie aan je zwangerschap. Het zachte druppel design is natuurlijk , ingetogen