blog

Alles over zwangerschapssieraden

Wat zijn zwangerschapssieraden?
Zwangerschapssieraden zijn mooie accessoires zoals zwangerschapskettingen die je zowel tijdens de zwangerschap kunt dragen, maar ook als speciaal aandenken wanneer je kindje is geboren. Met deze sieraden laat je zien dat je zwanger en/of een (bijna) trotse mama bent. Is je zwangerschap nog niet in het stadium dat er iets is op te merken, maar wil je wel dat mensen het weten, draag dan de zwangerschapsketting van bijvoorbeeld het bekende merk Proud MaMa om te laten zien dat je zwanger bent. Met dit mooie zwangerschapssieraad wordt je buik goed geaccentueerd.

Zwangerschapskettingen met en zonder belletje
Aan de zwangerschapsketting, die tot op de buik reikt, hangt een belletje in de vorm van een bolletje. Wanneer je beweegt, maakt het belletje een tingelend geluid. De ongeboren baby kan vanaf week 20 van je zwangerschap geluiden buiten de buik waarnemen. De baby kan het zachte tinkelende geluid met het vertrouwde gevoel van zijn verblijf in je buik gaan associëren. Wanneer je kindje is geboren, kun je het belletje boven het wiegje hangen, zodat hij zich ook veilig gaat voelen in zijn bedje. Tevens kun je de zwangerschapsketting dragen als je borstvoeding geeft, zodat het geluidje je baby eveneens tijdens het voeden geruststelt.

De zwangerschapskettingen nemen enorm in populariteit toe. Dit komt mede doordat zowel zwangere vrouwen en kersverse mama’s deze accessoires kunnen dragen alsook vrouwen die al jaren een trotse moeder zijn. Het sierraad is tegenwoordig in vele variaties en uitvoeringen verkrijgbaar. De ketting is veelal van metaal, maar kan tevens van stof of leer zijn gemaakt. De zwangerschapssieraden van Proud MaMa zijn volledig nikkelvrij.

Back to list

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.